Brutálisan felturbózott CSOK Plusz és Babaváró támogatás új lakás vásárlásához Brutálisan felturbózott CSOK Plusz és Babaváró támogatás új lakás vásárlásához

Új lakások az Ön számára

A növekvő érdeklődés a lakásárak növekedését is eredményezheti. A mostani kamatok és az alacsony lakásárak rendkívül kedvezőnek mondhatók, így akik lakásvásárlást terveznek, most lépjenek. A tovább várók elképzelhető, hogy már drágábban juthatnak új lakáshoz.

Liget Residence

Liget Residence

Fonyód

Fonyód Resort

Fonyód Resort

Fonyód

Ligetszépe Lakópark

Ligetszépe Lakópark

Nagykanizsa

Telephely fejlesztés, ipari- és raktárcsarnokok

Telephely fejlesztés, ipari- és raktárcsarnokok

A támogatásokkal elősegíthető a kis- és középvállalkozások növekedése, valamint a versenyképességének fokozása és a foglalkoztatás megtartása, javítása. A pályázatok keretében támogatás igényelhető a meglévő, működő telephelyek modernizációjára és bővítésére, új épületek építésére a nem megfelelő telephelyek cseréjére és kihasználtságának növelésére.

Energetikai Pályázatok

Telephely fejlesztés, ipari- és raktárcsarnokok

Azok a készülékek, amelyek a napenergiát képesek számunkra hatékony módon hasznosítani a napkollektorok és a napelemek. Közvetett módon a hőszivattyúk is a napenergiát hasznosítják, a talaj a talaj víz, a levegő közvetíti a napenergiát, amit a hőszivattyú hasznosítani képes. Ezekkel a berendezésekkel a jelenlegi energiaszükségletünknek csupán 2 %-át, míg a fejlett ipari országokban is csupán 7%-át fedezik. Ezen a tényen saját érdekünkben jelentős fejlődést kell elérnünk!

Széchenyi 2020 A B C D E F